HENKILÖKOHTAINEN ETÄVALMENNUS
"Rasvanpolttoa, lihaskasvua ja sporttisia muotoja. Turvallisesti ja tehokkaasti ETÄLMENNUKSESSA."
✅ HARJOITTELU ON MAHDOLLISTA TOTEUTTAA SEKÄ KOTONA, ETTÄ KUNTOSALILLA!
Kokonaisvaltainen henkilökohtainen etävalmennus, kaikki elämän osa-alueet huomioiden: harjoittelu, ravinto, palautuminen ja elämäntavat.

100% tulos- ja tyytyväisyystakuulla.
HENKILÖKOHTAINEN ETÄVALMENNUS
"Rasvanpolttoa, lihaskasvua ja sporttisia muotoja. Turvallisesti ja tehokkaasti ETÄLMENNUKSESSA."
✅ HARJOITTELU ON MAHDOLLISTA TOTEUTTAA SEKÄ KOTONA, ETTÄ KUNTOSALILLA!
Kaikki elämän osa-alueet huomioiden: harjoittelu, ravinto, palautuminen ja elämäntavat.

100% tulos- ja tyytyväisyystakuulla.

Lue lisää alta ja täytä taustatietokysely, niin katsomme sovellutko valmennukseen. 👇
Haluatko päästä elämäsi kuntoon, voida hyvin ja päästä vaivoistasi… 100% henkilökohtaisessa, sinulle räätälöidyssä etävalmennuksessa?
Oletko jo treenannut tarpeeksi pitkään ilman tuloksia… tai kokeillut trendidieettejä ja pikakuureja? Mikään ei vain tunnu toimivan?

Haluaisit vihdoin päästä oikeasti hyvään kuntoon. Turvallisesti ja tehokkaasti, niin että tulokset pysyvät. 

Minä ja tiimini voimme auttaa sinua. Pystymme kuitenkin ottamaan vain rajatun määrän valmennettavia kerralla.
TÄLLÄ HETKELLÄ KAIKKI PAIKAT OVAT TÄYNNÄ.
Voit halutessasi liittyä jonoon infolistalle täyttämällä taustatietolomakkeen.
Poikkeustilan aikana kaikki valmennukset ovat 100% toteutettavissa, niin salilla kuin kotitreenillä, joka on rakennettu todella tehokkaaksi kokonaisuudeksi - ei anneta poikkeustilan vaikuttaa sinun tavoitteisiisi! 

Olemme tunnettuja siitä, että saamme asiakkaillamme aikaan poikkeuksellisen hyviä tuloksia. Etenkin lihaskasvun, rasvanpolton ja kiinteytymisen saralla. Turvallisesti ja tehokkaasti.
Moi,

Olen Fysioterapeutti & Personal Trainer Marko Kuoppasalmi ja olen Kuntokompassin yksi osaomistajista sekä vastuuvalmentaja.

Kysäisempä, mitä sinulle tulee mieleen kun kuulet sanan personal trainer?
Ehkä jostain lehtien sivuilta tuttu ylienergisen oloinen nuori kaveri, joka kertoo hengästyneenä kuinka VAIN tämä uusin ja trendikkäin dieetti pudottaa painoa ja maagisesti tiputtaa vatsaasi sixpackin?

No, valitettavasti tätä ei meillä ole nyt tarjolla.

Ainoastaan tieteeseen, käytännön tietoon sekä vuosikymmenten kokemukseen perustuvaa tulosvastuullista henkilökohtaista valmennusta, pitkällä tähtäimellä.

Emme vaadi, että muutat elämäsi ylösalaisin saadaksesi tuloksia – päinvastoin, muokkaamme valmennusohjelmasi juuri sinun elämäntilannettasi ja tavoitteitasi ajatellen. Siinä salaisuus pysyviin tuloksiin.

Kuntokompassin etävalmennuksessa sinulla on henkilökohtainen oma korkeatasoinen valmentaja. Valmennus on täysin yksilöllinen sinun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Etävalmennuksella ei siis ole mitään tekemistä geneerisen massaverkkovalmennuksen kanssa, jossa jokaiselle osallistujalle lyödään samat ohjeet.

Tästä syntyy sellainen kokonaisuus, joka pesee trendidieetit ja väkisin väännetyt rääkkitreenit mennen tullen. Siitä tulee asiakkailta valtavasti kiitosta.

Esimerkiksi Henna aloitti 2 kuukauden valmennuksella ja oli niin tyytyväinen tuloksiin, että päätti ottaa 6 kuukauden jatkovalmennuksen heti perään:
Elli palkkasi itselleen oman valmentajan ja fysioterapeutin, vaikka on itsekin liikunta-alan ammattilainen & personal trainer:
Jos tulosten tekeminen täysin henkilökohtaisessa valmennuksessa tulostakuulla kiinnostaa, kannattaa toimia heti. Nämä paikat menevät todella nopeasti.

Kerron sisällöstä tuonnempana hieman lisää, mutta haluat ehkä ensin tietää, sopiiko tämä valmennus sinulle...
KATSO ALTA MUUTAMIA ASIAKKAIDEMME MUUTOSKUVIA:
He ovat kaikki olleet siinä pisteessä, jossa sinä ehkä tällä hetkellä olet. Miettimässä, kannattaisiko ottaa se ensimmäinen askel.
Rasvaprosentti 37,9 % →17,7 % (1,5 vuotta)
Rasvaprosentti 25,6% → 13,2% (5kk)
Rasvaprosentti 31,2% –> 18,1% (5kk)
Rasvaprosentti 9,1% –> 7,7%. Lihasmassa +3,5kg (5kk)
Lisää ennen-jälkeen kuvia tuloksista, joita sinunkin on mahdollista saavuttaa löydät tämän sivun lopusta. Nyt asiaan.
Sopiiko tämä etävalmennus sinulle?
Tiedän kokemuksesta, että jokainen ajattelee luonnollisesti olevansa erikoistapaus, johon ei edes valmennus tepsi. Kyllä, todennäköisesti myös sinä. 😱😇

Siksi haluan rauhoittaa mielesi heti alkuun ja osoittaa että pystymme auttamaan myös juuri Sinua… Olit sitten aloittelija, kokeneempi, jojo-laihduttaja tai kehonmuokkaaja - etävalmennuksesta on sinulle varmasti hyötyä. Jos yksi tai useampikin kohta osuu sinuun, sovit hyvin etävalmennukseen.


✅ Haluat 100% henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja ruokasuunnitelman.

Olet ehkä kokeillut geneerisiä nettivalmennuksia, mutta heikolla menestyksellä.

✅ Olet kyllästynyt ikuiseen jojoiluun ja painon kanssa taisteluun, uudestaan ja uudestaan – vaikka olisit saanutkin välillä tuloksia, kilot palaavat aina takaisin...

✅ Sinulla on kertynyt löysää vyötärölle ja haluat siitä eroon.

✅ Olet hukassa mikä asia on oikein ja mikä väärin, ja haluat selvyyden mitä pitää oikeasti tehdä ja mikä oikeasti toimii, korkeakoulutetun ammattilaisen johdolla (somegurujen sijaan).

✅ Haluat tuloksia nopeasti, tehokkaasti, mutta turvallisesti ja pysyvästi.

✅ Tavoitteenasi on polttaa rasvaa, kiinteytyä ja/tai kasvattaa lihasta.

✅ Haluat vatsalihakset näkyviin ja sporttisen, kiinteän kropan.

✅ Haluat löytää luonnollisen suhtautumistavan ravitsemukseen, ei itseä kiristämällä vaan rennosti, viisaasti ja jopa nauttien.

✅ Teet hiki otsassa duunia salilla, mutta jokin mättää, koska tulokset jäävät laihoiksi etkä osaa itse arvioida mikä jää puuttumaan. Haluat nousta uudelle tasolle.

✅ Olet aidosti valmis ja halukas sitoutumaan tähän projektiin ja noudattamaan ohjeita.

✅ Et pääse käymään tällä hetkellä salilla ja haluat kotitreeneihisi suunnitelmallisuuden sekä tehdä kotitreenillä oikeasti kunnon tuloksia.

✅ Olet positiivinen ja rennon jämäkästi asioihin suhtautuva.

✅ Olet valmis maksamaan tuloksista.
"Valmennusta on nyt takana vasta (!) 2,5 kuukautta ja olen pian samoissa mitoissa kuin 17-vuotiaana lukiossa!” – Miia 37v.
Kuntokompassin valmennettava Johanna 34v.: 
"Rasvaa palanut lähes 20 kiloa, lihasta tullut lisää ja aineenvaihdunta toimii."
Kehonmuokkaus on yksi minun ja Kuntokompassin tiimini spesialiteeteista, joista meidät tunnetaan ja miksi meidän puoleemme käännytään. Koska meillä on todellista todistusaineistoa onnistuneista ja tyytyväisistä treenaajista, ja se joukko kasvaa joka päivä.

Olipa tavoitteesi sitten kehonmuokkaus tai virkeämpi olo - saat siihen varmasti kaipamaasi apua. 
Mitä valmennukseen sisältyy?
🚀1.  ALKUKARTOITUS JA HAASTATTELU SKYPELLÄ

✅ Tavoitteena on saada kokonaiskuva siitä, minkälainen on sinun lähtötilanne terveydessäsi, kunnossasi ja kauttaaltaan elämäntilanteessa. 

✅Tätä kautta valmennus saadaan räätälöityä täysin sinulle sopivaksi.
🎯2.  ALKUMITTAUKSET JA TAVOITTEEN ASETTELU

✅Valitaan tavoite, siihen liittyvät edistymisen seurantamenetelmät ja tehdään alkumittaukset. Nämä voivat liittyä esimerkiksi kehonkoostumukseen, kestävyyteen, voimaan tai liikkuvuuteen. 

✅Lisäksi tehdään käytännön arviointi etätyökaluilla mm. kehonhallinnan ja heikkojen lenkkien kartoittaminen. Saat täten kullanarvoista yksilöllistä opastusta liikkeisiin, ja kaikki mahdolliset tekijät saadaan otettua huomioon.
💪 3. HARJOITUSSUUNNITELMAN LAADINTA & PÄIVITTÄMINEN

✅ Sinulle täysin personoidut, tavoitteeseesi ja elämäntilanteeseesi sopivat harjoitusohjelmat. 

Kattavat ja monipuoliset ohjeet myös ilman kuntosalia toteutettavaan treeniin, jos et salilla vallitsevan tilanteen takia käy. 
🍎 4. RAVITSEMUSSUUNNITELMA JA OHJEET 

✅ Terveyttä edistävä ravintovalmennus on tärkeä osa kokonaisuutta, oli tavoite mikä tahansa: terveyspää edellä tapahtuva painonhallinta, lihaskasvu, rasvanpoltto, suorituskyvyn parantaminen tai yleinen hyvinvoinnin tukeminen. 

✅Jos tavoitteenasi on rasvanpoltto, saat syödä runsaasti ja ilman kurnivaa nälkää tai hiilaripelkoa!

✅Opit syömään juuri oikean määrän ilman tuskastuttavaa epätietoisuutta.
😊5. ETÄTAPAAMISET VALMENTAJAN KANSSA

✅ Oma verkkoalustamme ja monipuoliset etätyökalut tarjoavat mainiot edellytykset henkilökohtaisen etävalmennuksen toteuttamiselle! Etätapaamisia suosittelemme käytettäväksesi kerran kuukaudessa.
💻 6. VIIKKORAPORTOINTI, HARJOITUSPÄIVÄKIRJA JA KOTISEURANTA

✅Valmennuksen edistymistä ja suunnitelmien toteutumista seurataan yhdessä valituilla menetelmillä, niin valmentajasi on koko ajan perillä missä mennään ja tarvitseeko jotain muuttaa. 

✅ Menetelmiä voi olla viikkoraportointi, sähköisen harjoituspäiväkirjan pitäminen ja tavoitteen asetteluun liittyvien muuttujien seuranta.
💬 7. KONSULTOINTIOIKEUS ASIAKASTILIN, PUHELIMEN JA SKYPEN KAUTTA

✅Koko sopimuskauden ajaksi konsultointioikeus ja etätuki. Tämä toteutetaan oman Kuntokompassi Online verkkoympäristön ja henkilökohtaisen asiakastilin kautta. 

✅Asiakastililtä löytyy kaikki projektiin liittyvät materiaalit, alkumittaukset, harjoituspäiväkirja, seurantatulokset, raportointi ja viestintätyökalut. Homma on tehty mahdollisimman selkeäksi sinulle.
Jos sinulla on kysyttävää valmennuksen sisällöstä, tai mistä vain muusta niin laita rohkeasti viestiä chatissa sivun oikeasta alareunasta! 

Tässä tehdään tulosta henkilökohtaisella suunnitelmalla ja oman valmentajan kanssa, toimivia etätyökaluja hyödyntäen.
Valmennuksessa sinut otetaan huomioon kokonaisuutena ja kaikki on huomioitu: palautuminen, treeni, ruokailu ja elämäntilanteesi. 

Tulet huomaamaan, kuinka tekeminen on oikeastaan mukavaa ja olosi paranee. Rasva palaa ikään kuin siinä sivussa, ihan huomaamatta. 😊🔥
Mitä valmennus maksaa?

Jos varaisit tiimiltäni 60-90min konsultaatiotapaamisen sen hinta olisi 150-200€.

Henkilökohtaisessa live-valmennuksessa 6 kuukauden kokonaisuus maksaisi sinulle n. 2000-3000€ (333€-500€/kk).

Nyt saat käytännössä saman sisällön kuin henkilökohtaisessa live-valmennuksessa (live-tapaamisten sijaan etätapaamiset esim. skypellä) , mutta todella paljon edullisempaan hintaan. Etävalmennus on kustannustehokkaampaa molemmille osapuolille.

Henkilökohtaisen etävalmennuksen hinta vain 199€/kk. 
2kk startin saat edullisemmin, 298€.

TÄLLÄ HETKELLÄ KAIKKI PAIKAT OVAT TÄYNNÄ.
Voit halutessasi liittyä jonoon infolistalle täyttämällä taustatietolomakkeen alta.
Näin haet valmennukseen:

1️⃣ Täytä ensin tämä taustatietolomake.

2️⃣ Lähetä sen jälkeen minulle viesti whatsapilla tai tekstiviestillä (045 270 88 99), että olet kiinnostunut hakemaan valmennuspaikkaa. Lomakkeen täyttäminen ja viestin laittaminen eivät sido sinua mihinkään.

3️⃣ Olen pian tämän jälkeen sinuun yhteydessä ja ilmoitan sinulle sovitko valmennukseen.

Lisätietoja annan mielelläni numerosta: 045 270 88 99 (whatsapp tai tekstiviesti) TAI marko.kuoppasalmi@kuntokompassi.fi.

Rahat takaisin-takuu

Luotamme valmennuksen laatuun vankasti kuin kallioon, ja siksi annamme täyden tyytyväisyystakuun. Homma on hyvin yksinkertainen: 

Jos et kiinteydy ohjeitamme noudattamalla, saat rahat takaisin 100% (Näin ei ole kylläkään tähän mennessä käynyt kertaakaan). Riskiä ei siis ole.

200
Millaisia tuloksia voin odottaa?
Riippuen hieman lähtötilanteestasi ja yhteisen projektimme kestosta, niin alla on hieman raameja mitä tulee tapahtumaan...

✅ Senttejä pois vyötäröltä -5-25cm

✅ Rasvamassaa pois -3-10kg

✅ Lihasmassaa lisää +0,5-1,5kg

✅ Rasvaprosenttia alaspäin -4-10%

✅ Rutkasti hyvää oloa, parempaa itsetuntoa, enemmän energiaa ja parempaa elämänlaatua. 💙

Alla kuva havainnollistamaan, miltä näyttää kun 15 cm sulaa vyötäröltä pois:

Esimerkkinä asiakkaamme Tiina Kujamäen tuloksia alla. 
"Muutos näkyy, tuntuu ja pysyy!"
Alapuolella 40 vuotiaan ASIAKKAAN 3 kk muutoksia numeroina:
🔹 Lihasmassaa tuli lisää +1kg

🔹 Rasvamassaa lähti pois -7,5kg

🔹 Rasvaprosentti laski -8,8%

🔹 Aikaväli oli aika lailla 3 kuukautta
Kuntokompassin etävalmennettava Elli 24v: "Tämä on ollut yksi parhaista tekemistäni sijoituksistani itseeni."
Liikunta-alan ammattilainenkin hyötyy valmennuksesta. Vuoden aikana tapahtui merkittäviä hyvinvointia ja terveyttä tukevia oivalluksia sekä suorituskyvyn kehittymistä voiman ja räjähtävyyden osalta.
Kuka sinua valmentaa?
Meidät tunnetaan erityisesti siitä, että henkilökuntamme koostuu asiantuntijoista, joilla on korkeatasoinen liikunta- tai terveydenhuoltoalan koulutus.

Voit luottaa siihen, että ohjauksemme perustuu viimeisimpään tutkimustietoon, jolla saadaan vaikuttavuutta, näkyviä ja pysyviä tuloksia.

Emme nojaa viimeisimpiin hifistelyihin tai trendikkäimpiin dietteihin, vaan yksinkertaisesti tutkitusti toimiviin perusasioihin. 

Kuntokompassin asiakkaana voit luottaa siihen, että sinua ohjaa aina personal trainer tai fysioterapeutti, jolla on:

🔷 Korkeakoulutasoinen koulutus (monilla useampikin tutkinto: fysioterapeutti, liikuntatieteiden maisteri jne...)
🔷 Vankka käytännön työkokemus ja ammattiosaaminen
🔷 Tinkimätön asenne tulokselliseen ohjaustyöhön.

Olet siis erittäin osaavissa käsissä Suomen ehdottomassa kärkiporukassa. 
600

Loppujen lopuksi kyse on tuloksista ja prosessista, joka on hiottu todella korkeatasoiseksi taaten edistymisesi.

Varmistaaksemme että näin tapahtuu myös sinun ainutlaatuisessa tilanteessasi, pakettiin kuuluu aina seuraavaa:

🔹 Saat valmennusohjelman, joka on räätälöity ottaen huomioon elämäntilanteesi, tavoitteesi ja mahdollisuutesi panostaa treenaamiseen (usko tai älä: kovempi treenaaminen ei aina tuo parempia tuloksia).

🔹 Valmennusohjelmasi on aina ainutlaatuinen ja syntyy sinun ja sinulle valitun valmentajasi vuorovaikutuksesta (ei siis “yhden koon ohjelmia” joita joutuu toteuttamaan hampaat irvessä).

Tiedän kokemuksesta, että yllä kuvaillut asiat vetoavat todella moniin parempaa kuntoa ja energisempää arkea havittelevia ihmisiä.

Mutta älä ajattele, että yrittäisin väkisin myydä sinulle jotain tällä sivulla. Se ei olisi järkevää kummallekaan meistä, eikä edes tarpeen. 

Haluamme aina varmistaa ennen liikkeelle lähtöä, että startti tapahtuu yksissä tuumin ja sovimme 100% toisillemme.

Siksi ensimmäinen askeleesi on täyttää hieman alempaa hakemus valmennukseen.
Mitä valmennus maksaa?

Jos varaisit tiimiltäni 60-90min konsultaatiotapaamisen sen hinta olisi 150-200€.

Henkilökohtaisessa live-valmennuksessa 6 kuukauden kokonaisuus maksaisi sinulle n. 2000-3000€ (333€-500€/kk).

Nyt saat käytännössä saman sisällön kuin henkilökohtaisessa live-valmennuksessa (live-tapaamisten sijaan etätapaamiset esim. skypellä) , mutta todella paljon edullisempaan hintaan. Etävalmennus on kustannustehokkaampaa molemmille osapuolille.

Henkilökohtaisen etävalmennuksen hinta vain 199€/kk. 
2kk startin saat edullisemmin, 298€.

TÄLLÄ HETKELLÄ KAIKKI PAIKAT OVAT TÄYNNÄ.
Voit halutessasi liittyä jonoon infolistalle täyttämällä alta taustatietolomakkeen.
Näin haet valmennukseen:

1️⃣ Täytä ensin tämä taustatietolomake.

2️⃣ Lähetä sen jälkeen minulle viesti whatsapilla tai tekstiviestillä (045 270 88 99), että olet kiinnostunut hakemaan valmennuspaikkaa. Lomakkeen täyttäminen ja viestin laittaminen eivät sido sinua mihinkään.

3️⃣ Olen pian tämän jälkeen sinuun yhteydessä ja ilmoitan sinulle sovitko valmennukseen.

Lisätietoja annan mielelläni numerosta: 045 270 88 99 (whatsapp tai tekstiviesti) TAI marko.kuoppasalmi@kuntokompassi.fi.

Rahat takaisin-takuu

Luotamme valmennuksen laatuun vankasti kuin kallioon, ja siksi annamme täyden tyytyväisyystakuun. Homma on hyvin yksinkertainen: 

Jos et kiinteydy ohjeitamme noudattamalla, saat rahat takaisin 100% (Näin ei ole kylläkään tähän mennessä käynyt kertaakaan). Riskiä ei siis ole.

200
Usein kysytyt kysymykset:

Toimiiko etävalmennus oikeasti, kun ei tapaa valmentajaa livenä?
Toimii. Olemme jo yli 8 vuoden ajan valmentaneet asiakkaita ilman livetapaamisia. Tiedämme miten homma toimii parhaiten joka osa-alueella, ja etävalmennus onnistuu loistavin tuloksin jopa ihan aloittelijallekin. 

Toimiiko tämä minulle, kun olen kokenut treenaaja?
Toimii. Valmennus räätälöidään täysin tarpeidesi, tavoitteidesi ja nykyisen tasosi mukaan. 

Toimiiko tämä minulle, kun olen täysin aloittelija ja huonossa kunnossa?
Kyllä, kuten yllä sanoinkin valmennus räätälöidään juuri sinulle. Harjoittelua pystyy toteuttamaan turvallisesti etänä, vaikka on täysi aloittelija. Myös valmentajasi on sinun apunasi ja pitää huolen, että harjoittelu on sinulle optimaalista - lähtötasosta riippumatta.

Sopiiko ruokaohjeet gluteenittomalle / maidottomalle / vegaanille?
Ruokaohjeet sopivat kaikille edellämainituille ja ovat hyvin sovellettavissa. Jos et itse ole varma jostain ruokailuun liittyvästä asiasta, tätä varten on loistava etätuki valmentajasi kanssa.

Joudunko näkemään kamalaa nälkää ja välttelemään hiilareita?
Et joudu, kumpaakaan. Saatat jopa yllättyä, kuinka runsaasti saat syödä. Ruokailun ei kuulu lisätä stressiä ja huonontaa elämänlaatuasi, päin vastoin. Tulet huomaamaan, että kun syöt oikein niin sinun ei tarvitse kituutella nälissäsi, jotta rasva palaa. 

Miten asiat etenevät jos haen valmennukseen?
Kun olet täyttänyt taustatietolomakkeen, laitan sinulle viestiä (tekstarilla tai whatsapilla) ja ilmoitan kannattaako meidän edetä asiassa. Jos kannattaa, niin kerron seuraavat askeleet, miten projektimme käynnistyy. 😊

Tuliko mieleen jotain muuta kysyttävää?
Vastaan mielelläni. Laita viestiä minulle rohkeasti joko chatissa (sivun oikeasta alanurkasta), tekstarilla / whatsapilla (045 270 88 99), tai sähköpostilla marko.kuoppasalmi@kuntokompassi.fi

Tyytyväisten asiakkaiden jono on pitkä... Tässä niistä muutama:
TÄLLÄ HETKELLÄ KAIKKI PAIKAT OVAT TÄYNNÄ.
Voit halutessasi liittyä jonoon infolistalle täyttämällä taustatietolomakkeen.


Rohkaisevin terveisin,

Marko Kuoppasalmi ja Kuntokompassin tiimi

SHW Training Oy | Copyright ©2020 | All Rights Reserved
Powered By ClickFunnels.com